Long Island Sound Eelgrass Collaborative | Meeting Agenda - DRAFT December 12th, 2023 (1:00-3:00)

Webex Link to Join Meeting:

 $\underline{https://uconn-cmr.webex.com/uconn-cmr/j.php?MTID=m9e972dbb5864ec2213d036a00f2b6fd6}$

| 1:00 - 1:15 (15 mins) | Welcome, Meeting Overview, and Progress on Management and Restoration Barriers Tasks | Katie Lund, CT NERR |
|--------------------------|---|---|
| 1:15 - 1:35 (20 mins) | Comparative SAV Mapping Methods & Associated Errors (a brief overview of a recent MIT eelgrass/aquaculture interactions workshop will also be included) | Jill Carr, MassBays/ UMass Boston |
| 1:35 - 1:55 (20 mins) | Lessons learned from the 2017 Long Island Sound and 2021 Rhode Island Tier 1 Eelgrass Surveys: Steps Toward a Comprehensive Monitoring Strategy | Mike Bradley, URI |
| 1:55 - 2:00 (5 mins) | BREAK | |
| 2:00 - 2:30 (30 mins) | Group Discussion/Mural Activity: Survey/Mapping Methods, Next Steps, and Potential Grant Opportunities | Jamie Vaudrey, CT NERR |
| 2:30 - 2:55 (25 mins) | Agency/Partner Updates | ALL |
| 2:55 - 3:00 (5 mins) | Next Steps and Adjourn | Katie Lund, CT NERR |

Funded by:

Facilitated by:



