Long Island Sound Eelgrass Collaborative | DRAFT Virtual Meeting Agenda March 11, 10:00 am - 12:00 pm

Webex Link to Join Meeting:

https://uconn-cmr.webex.com/uconn-cmr/j.php?MTID=m8b71bc33d8a1c94a8a17e3383e3620df

10:00 - 10:05 (5 mins)	Welcome & Agenda Overview	Katie Lund, CT NERR
10:05 - 10:35 (30 mins)	Draft BMPs for Seed Transport: Update & Discussion	Steve Schott, Cornell Cooperative Extension
10:35 - 11:00 (25 mins)	2022 Eelgrass Management & Restoration Strategy: Status Report and Discussion (what's been accomplished, what's been started, and what priorities are is still in need of funding)	Cayla Sullivan, EPA LISS Office
11:00 - 11:20 (20 mins)	2025-2027 LISS Supplemental Proposal Elements: Continued and new activities for aquaculture-eelgrass interactions and boater education	Katie Lund, CT NERR Tessa Getchis, CT Sea Grant
11:20 – 11:30 (10 mins)	Spring Workshop Planning	ALL
11:30 – 12:00 (30 mins)	Agency/Partner Updates	ALL

Funding provided by:



